Gastenboek

Commentaren: 10
 • #10

  Lien (dinsdag, 30 augustus 2022 15:28)

  Een fantastische crèche met een al even fantastisch team! Hun dagelijkse inzet en enthousiasme vertaalde zich bij ons naar blije kindjes die allemaal met plezier naar de crèche gingen. De vele activiteiten afgestemd op het weer, de seizoenen of speciale gebeurtenissen zorgen ervoor dat peuters echt klaar zijn voor de grote stap naar school. Bovendien wordt er dagelijks vers gekookt met lokale ingrediënten. Voor ons (en de kids) was dit echt een tweede thuis.

 • #9

  Laura (donderdag, 05 mei 2022 10:31)

  Onze kinderen gaan altijd met een glimlach naar de opvang. knutselen, spelen en leren zowel binnen en buiten afhnkelijk van het weer. We hebben 100% vertrouwen in de begeleiders die daar werken. Er is open communicatie tussen ouder en begeleider. We vinden dat heel belangrijk en geeft ons een goed gevoel

 • #8

  Sofie (woensdag, 02 maart 2022 09:32)

  In De zonnevlinder werden onze twee kindjes liefdevol opgevangen door een enthousiast team.
  We konden ons geen betere opvang wensen, doe zo verder!

 • #7

  Michiel (maandag, 16 augustus 2021 23:00)

  Een fijne creche waar Alix altijd met veel plezier naartoe ging. Zeer goede verzorging en fijne omgang met de kindjes en ouders.

  Bedankt!

 • #6

  Heike (woensdag, 18 november 2020 16:09)

  Een super crèche, waar Alice zich heel goed thuis voelde. Er hangt een ontspannen en liefdevolle sfeer en als ouder wist je altijd waar de kindjes mee bezig waren. Bedankt voor alles!

 • #5

  Rebecca (vrijdag, 13 november 2020 09:19)

  Stella kwam altijd met veel plezier bij jullie!
  Danku voor alle goede zorgen, voor de warmte en geborgenheid die jullie onze kleine meid gaven!
  Ook altijd een luisterend oor voor de ouders!
  Top team! Doe zo verder!

 • #4

  Peggy (zondag, 10 april 2016 13:25)

  Ik liet met plezier mijn meisjes bij jullie achter.ze gaan nu wel allebei naar school.maar vinden het super als ze in de vakanties bij jullie kunnen komen spelen.jullie zijn top .er staat altijd een mooie lach op jullie gezichten en op die van mijn meiden

  Dank u voor de mooie jaren die jullie de meisjes al hebben gegeven en blij dat ze in de vakanties nog welkom zijn
  Dikke knuffels van Alinka en Aurena

 • #3

  Niké (vrijdag, 22 januari 2016 08:31)

  Ons Fenne leerde bij jullie een gestructureerd dagritme en kwam met veel plezier met haar vriendjes spelen. Toen zij naar school ging, kwam onze Sem in haar plaats, die met een even groot enthousiasme uit onze arm springt en 's avons helemaal niet mee wil naar huis. Veel te leuk bij jullie!

 • #2

  Joke en Olivier (woensdag, 20 januari 2016 21:10)

  Met een gerust hart laten we onze Mats bij jullie. Het is leuk om te zien hoeveel jullie doen met de kindjes en hoe snel ze bijleren.

 • #1

  Dries Verplaetse (woensdag, 20 januari 2016 15:24)

  Proficiat met jullie website! Onze monchichi aka Ella kan jullie nog niet aanbevelen maar wees gerust , de mama en papa zullen dat met veel enthousiasme in haar plaats doen.