Sinds 2020 heeft ook Lena zich bij het team gevoegd, met haar kennis en ervaring in de ergotherapie en als kinderyogadocente is zij een aanwinst in elk facet van onze werking.

Lena Lilavati

Levenslustige, creatieve duizendpoot, gepassioneerde en gecertifieerde yogadocente, met een passie voor kinderen en (jong) volwassen met speciale noden.

Als ergotherapeute werkte Lena 6 jaar met kinderen en volwassenen met een meervoudige beperking waar ze heel wat creatieve middelen gebruikte. Zo kwam kinderyoga op haar pad en merkte Lena de kracht en de therapeutische waarde van yoga op.

Met in juni 2017, de start van Yoga Lena.
Vol energie en met veel liefde voor kinderen, yoga, therapie en meditatie blijft Lena zoeken naar meer ontspanning, rust, moed en kracht om dit te kunnen doorgeven aan alle yogi’s die haar pad kruisen. Jezelf zijn, jezelf aanvaarden en vooral jezelf liefhebben met al je kunnen en tekortkomingen dat is wat Lena graag wil doorgeven.

Ze geniet van yoga, muziek, films, de moestuin, boeken, zwemmen, lopen, fietsen. Ze is het liefst buiten of dicht bij familie en vrienden. Regelmatig volgt Lena bijscholingen die haar kunnen versterken in haar werk met kinderen en eigen yoga-practice.

Lena deelt graag haar kennis met anderen en wisselt graag ideeën uit. Ze is altijd in voor nieuwe samenwerkingen.

Een beetje stoer, soms chaotisch, liefdevol en rock ’n roll maar vooral positief!