Beste ouders,
Hier zijn we al terug met een nieuwe samenwerking.
Deze keer werken we ( voorlopig eenmalig) samen met " NAMI", een project voor het ontwikkelen van biologische babyvoeding.
Vandaag 25 maart 2022 worden er 15 porties (gratis) biologische babyvoeding geleverd bij ons in De Zonnevlinder die wij kunnen verdelen aan
kindjes met de leeftijd tussen ± 12maanden en 18 maanden!
Daarbij krijgen jullie ook de folder met uitleg over NAMI en de ingrediënten, hoe klaar te maken,..
Het enige wat de de zussen Julie & Stephanie vragen is om ons achteraf via mail te laten weten wat jullie van het gerecht/ producten vonden.
Feedback is super belangrijk voor deze dames om uit de startblokken te geraken.
Als jullie hier ook enthousiast over zijn en jullie kindje past wel in het profiel laat ons dit dan vandaag nog weten.
Team Zonnevlinder zal deze avond bij het afhalen dan jullie een pakket bezorgen.
Uitleg over het project NAMI:

Wij zijn Stephanie en Julie, 2 Gentse zussen die volop bezig zijn met de lancering van een vernieuwend en innovatief voedingsconcept.

Kant-en-klare, plantaardige, koelverse, biologische  babyvoeding (4m+ - 12m+) zonder toevoegingen of bewaarmiddelen, net zoals je het zelf zou klaarmaken en zonder in te boeten op kwaliteit.   

 

Het verhaal nami groeide uit de eigen ervaring van Stephanie. “Zoals elke ouder wens ik mijn kindjes de beste voeding te geven: vers, biologisch en lekker.

In realiteit is dit dagelijks bedenken en klaarmaken niet altijd evident. Ik was ervan overtuigd dat er een andere manier moest zijn om baby’s en peuters te voeden en actieve ouders zoals mij te ondersteunen met opties die gezond en smaakvol zijn.”   

  

Nami focust zich op de allerkleinsten van de markt en hierdoor kunnen we inspelen op de groeiende vraag van ouders die op zoek zijn naar een  babyproof, kant-en-klaar alternatief en zo het leven van de werkende mama’s en papa’s een stuk aangenamer te maken.

De stress om boodschappen te doen en nog afzonderlijk te koken voor de allerkleinsten valt hiermee weg.  

 

 

Voor de ontwikkeling van onze gerechten werken we samen met een Vlaamse productontwikkelaar en een producent om de juiste verhouding van de voedingsstoffen en evenwichtige samenstelling te garanderen.   

Onze potjes zullen een bewaartechniek ondergaan dat uniek is binnen de Belgische markt voor babyvoeding. Hierdoor wordt de houdbaarheid verlengd van dagen naar weken met behoud van kleur, smaak en voedingsstoffen.    

 

Momenteel zitten we in de laatste fase van onze productontwikkeling en is het de bedoeling om de gerechten van stadium 3 te laten ontdekken door een testpubliek.  

 

De officiële lancering van de maaltijden is voorzien voorjaar 2022.

Deze zullen in eerste instantie aangeboden worden via onze eigen webshop. www.hello-nami.be

 

Wij hopen op een lekkere samenwerking met nami en wensen deze dames super veel succes toe! 

 

(Nog even voor de duidelijkheid, in De Zonnevlinder blijven wij zelf dagelijks vers koken voor jullie kapoentjes ;-) )

 

 

Nieuwsgierig?? Neem zeker een kijkje op hun website of Facebookpagina / Instagram!

https://hello-nami.be